GlammFire DAMIS

Silmäänpistävä suurella monipuolisuudellaan ja kyvyllään luoda miellyttävä sisustustunnelma.

2229,00 2414,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Silmäänpistävä suurella monipuolisuudellaan ja kyvyllään luoda miellyttävä sisustustunnelma. Kits Glamm 3D-tekniikan käytön ansiosta ne tarjoavat myös uskomattoman visuaalisen mukavuuden ja esteettisen tasapainon tunteen. Tilojen kauneus piilee yksityiskohdissa.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Sähkötakka, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Koko: 30”

Mitat: W792 x D307 x H674 mm

Koko: 36”

Mitat: W944 x D307 x H674 mm

Paino: 22,7-27,2 kg

Malli: Kit Glamm 3D Plus 500

Sytytys: Kaukosäädin

Jännite/Taajuus: 220 / 230 V / 50 Hz

Teho: 1000-2000 W

Tyhjennä
Takaisin ylös