GlammFire Perola

Perola on puhdas ilmaus tasapainosta ja eleganssista.

7512,00 7992,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Perola on puhdas ilmaus tasapainosta ja eleganssista. Sen syvä inspiraatio merestä ilmaistaan luovasti materiaalien laadulla, linjojen harmonialla ja joustavalla säädöllä. Esteettisesti ja toiminnallisesti Perolassa on huippuluokan viimeistely.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: Ø775mm x H2000-2200mm

Paino: 85 kg

Paloaika: 4-6 tuntia

Poltin: Burner I

Teho: 2.7 kW

Sytytys: Manuaalisesti

Tankin tilavuus: 2 l

Polttoaine: Bioetanoli

Perola (PT06586-C-EN) – Technical Data Sheet

Halkaisija (mm)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös