GlammFire EUDOXUS

Ripustettava kaksipuolinen biotakka, joka yhdistää eleganssin ja teknologian.

20591,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Ripustettava kaksipuolinen biotakka, joka yhdistää eleganssin ja teknologian. Eudoxus näyttää persoonallisuutensa heti ensimmäisestä katseesta lähtien.  Olipa tila tai tunnelma mikä tahansa, tämä riipputakka lisää aina erehtymättömän tyylin ja tarjoaa uskomattoman kokemuksen mukavuudesta ja hyvinvoinnista.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: W1200 x D1190 x H2200-2400 mm

Paino: 204 kg

Paloaika: 7-10 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus Fire Line 400

Teho: 2.25 kW

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 3.5 l

Polttoaine: Bioetanoli

Tuotteeseen sisältyy: Litium akku

Eudoxus (PT11695-A-EN) – Technical Data Sheet

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös