Planika

Maailman edistyksellisimmät automaattiset biotakat.

Patentoitu BEV teknologia


Planikan automaattiset biotakat perustuvat markkinoiden kehittyneimpään ratkaisuun - Patentoituun BEV teknologiaan (Burning Ethanol Vapours). Se minimoi liekin ja polttoainesäiliön välisen suoran kosketuksen ja tarjoaa puhtaimman palamisen ilman savua, hajua tai tuhkaa. Tekniikka takaa pisimmän polttoajan ja aina kultaiset luonnolliset liekit. Takaamme, että Planikan biotakat ovat markkinoiden turvallisimpia biotakkoja.

Automaattinen täyttö


Planika kehitti ainutlaatuisen järjestelmän, jolla eliminoidaan inhimillisen erehdyksen riski täyttöprosessin aikana. Planikan biotakat täytetään täysin automaattisella pumppujärjestelmällä - koko prosessi on tietokoneavusteinen, mikä tarkoittaa sitä, että se ohjaa ja toimittaa tarpeellisen määrän polttoainetta säiliöön ilman roiskeita, vuotoja tai ylitäytön vaaraa. Se on erittäin tehokas ja kätevä tapa, koska kosketus polttoaineeseen jää vähäiseksi.

Ohjaa biotakkaa älypuhelimella


Käyttömukavuuden maksimoimiseksi Planika-tuotteissa on useita etäkäyttömahdollisuuksia, jotka ohjaavat takan eri toimintoja. Integroidun ohjauspaneelin lisäksi voit vapaasti valita kätevän kädessä pidettävän kaukosäätimen tai ohjata laitetta älypuhelimella WiFi-verkon kautta. Tuotteemme mahdollistavat myös Smart Home System -liitännän, joka laajentaa ohjailu mahdollisuuksia.

Mittatilausratkaisut


Planika haluaa täyttää yksilölliset tarpeesi, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman räätälöintivaihtoehtoja. Voit valita pituuden, kulmaversion tai eri pinnoituksen RAL värikartasta. Meillä on laaja kokemus kehitetyistä ratkaisuista, jotka tarjoavat rajattomat räätälöintimahdollisuudet. Projekti-osastomme asiantuntijat odottavat ideoitasi ja inspiraatiota, jotta voimme luoda ihanteellisen biotakan.

Ulkobiotakat


Innovatiivinen ratkaisu, joka perustuu erittäin imukykyisiin keraamisiin kuituihin, jotka pitävät polttoaineen säiliössä ja eliminoivat mahdolliset roiskeet ja vuodot. Planikan ulkobiotakat ja biosoihdut hyödyntävät bioetanolia, uusiutuvaa ja ympäristöystävällistä energianlähdettä, joka tarjoaa puhtaimman polttamisen ilman savua, hajua tai tuhkaa. Ratkaisujemme ansiosta tuote on täysin kannettava ja, mikä tärkeintä, turvallinen käytettäväksi ulkotiloissa, jopa rankkasateissa.

Lue lisää