GlammFire Cosmo 13

Cosmo 13 esittelee itsensä hienostuneempana ja yksityiskohtaisempana mallina, joka kantaa  inspiraatiota ja ilmaisua auringon säteistä.

9994,00 10475,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Cosmo 13 esittelee itsensä hienostuneempana ja yksityiskohtaisempana mallina, joka kantaa inspiraatiota ja ilmaisua auringon säteistä. Cosmo 13 omaa vangitsevia näkökohtia, kuten muotoilu, materiaalien laatu ja toiminnallinen monipuolisuus. Cosmo 13 on biotakka, jolla on erinomainen kyky mukautua sisä- ja ulkotiloihin. Näytä erinomaista ja hyvää makua tiloissasi.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: 1220Ø x A426mm

Paino: 159 kg

Paloaika: 4-6 tuntia

Poltin: Burner I

Teho: 2,7 kW

Sytytys: Manuaalinen

Tankin tilavuus: 2 l

Polttoaine: Bioetanoli

Cosmo 13 (PT02834-A-EN) – Technical Data Sheet

Halkaisija (mm)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös