GlammFire LOFT

Loft EVOPlus on suunniteltu korostamaan tulen olemusta, ja siinä yhdistyvät täydellisesti energia, voima ja kauneus.

12798,00 14079,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Loft EVOPlus on suunniteltu korostamaan tulen olemusta, ja siinä yhdistyvät täydellisesti energia, voima ja kauneus. Vankka rakenne ja rakenteen ainutlaatuinen muotoilu kiinnittävät huomion ja kutsuvat vertaansa vailla olevaan kokemukseen. Luo kodikas tunnelma olohuoneeseesi.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: L2500mm x P428mm x A618mm

Paino: 218 kg

Paloaika: 6-8 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus 800

Teho: 4,5 kW

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 7 l

Polttoaine: Bioetanoli

Loft EVOPlus (PT07003-D-EN) – Technical Data Sheet

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös