GlammFire LOTUS EVOPLUS

GlammFire Lotus on todella kompakti seinämallinen biotakka.

5910,00 7992,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

GlammFire Lotus on todella kompakti seinämallinen biotakka. Koostaan huolimatta se tuo syvyyttä ja luonnetta huoneeseen. Saatavilla eri viimeistelyillä omaan tyyliin sopivaksi.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Lakattu teräs | Corten-teräs | Ruostumaton teräs

Mitat: W830mm x D223mm x H830mm

Paino: 67 kg

Paloaika: 7-8 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus 250 | Crea7ion Mechanical

Teho: 1,4 kW

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli (Crea7ionEVOPlus 250) | Manuaalinen (Crea7ion Mechanical)

Tankin tilavuus: 3 l

Polttoaine: Bioetanoli

Crea7ionEVOPlus Wall Models (PT08259-B-EN) – Technical Data Sheet

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös