GlammFire HEDGES Hyperion Tulisija

Hyperion-kaasulämmitin, joka yhdistää käytännöllisyyden ja inspiroivan muotoilun.

4496,00 4725,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Hyperion-kaasulämmitin, joka yhdistää käytännöllisyyden ja inspiroivan muotoilun. Helposti liikuteltavissa oleva upea sisustuselementti tarjoaa lämpöä ja tunnelmaa pitkälle yöhön vietettyjen iltojen iloksi.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: Ø700 x H2150 mm

Paino: 90 kg

Teho: Max. 12 kW

Sytytys: Kaukosäädin / Manuaalinen

Polttoaine: Propaanikaasu / Butaanikaasu

Kulutus: Propaanikaasu max. 820 g/h, Butaanikaasu max. 870 g/h

Hyperion-PT08255-C-EN-Technical-Data-Sheet

Tyhjennä
Takaisin ylös