GlammFire INTERMEZZO Grilli

Intermezzo yhdistää käytännöllisyyden ja taiteet, tuoden palan ylellisyyttä arkeen.

19502,00 20656,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

GlammFiren Intermezzo on erittäin tyylikäs tapa grillata. Tässä yhdistyy käytännöllisyys ja taide, tuoden palan ylellisyyttä arkeen.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: Ø815 x H2067 mm

Paino: 345 kg

Sisältyvät lisätarvikkeet: Tuhkaimuri, Suojakansi, Grillikinnas, Grilliritilä

Polttoaine: Polttopuu / Hiili

Intermezzo-PT07624-B-EN-Technical-Data-Sheet

Halkaisija (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös