GlammFire Mileto

Veistoksellinen ja yksinkertaisesti karismaattinen Mileto on ympyrän piirtämisestä suunniteltu automaattisella bioetanoli polttimella varustettu takka.

17603,00 20806,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Veistoksellinen ja yksinkertaisesti karismaattinen Mileto on ympyrän piirtämisestä suunniteltu automaattisella bioetanoli polttimella varustettu takka. Mileto on monipuolinen ja säädettävä kappale, joka paljastaa liekin kokonaisnäkymän kauneuden. Teoksen kiertomahdollisuus avaa tien pohdiskelemaan tanssivaa liekkiä, joka valloittaa ympäröivän ympäristön ja luo lämpimän ja lohdullisen tunnelman.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: 1050 Ø x A550 mm

Paino: 170 kg

Paloaika: 15-25 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus Fire Round

Rotaatio: 360

Teho: 2-4 kW

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 10 l

Polttoaine: Bioetanoli

Tuotteeseen sisältyy: Korkeaa lämpöä kestävä lasi sekä litium akku

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös