GlammFire OTELLO Tulisija

Otello on yksinkertainen ja tyylikkäästi muotoiltu ulkotakka, joka on suunniteltu luomaan oleskelutilaasi keskipiste.

13751,00 14368,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Upeat ja uniikit GlammFire:n tulisijat vangitsevat katseen ja vie viihtyvyyden uudelle tasolle.

Viehättävä lisä terassillesi tai puutarhaasi. Otello on yksinkertainen ja tyylikkäästi muotoiltu ulkotakka, joka on suunniteltu luomaan oleskelutilaasi keskipiste, jossa ihmiset voivat kokoontua ja rentoutua vuodenajasta riippumatta.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: Ø1055 x H420 mm (runko), W1950 x D520 x H407 mm (penkit)

Paino: 120 kg (runko) , 60 kg (penkkit)

Polttoaine: Propaanikaasu | Butaanikaasu | Maakaasu

Sytytys: Kaukosäädin

Kulutus: Propaanikaasu/Butaanikaasu: 860-2300 g/h | Maakaasu: 1,4-3,7 m3/h

Teho: 5–20 kW

Sisältyvät lisävarusteet: Suojakansi

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös