GlammFire Perola-Plus

Perola Plus on tasapainon ja eleganssin ilmentymä, tulen pyöreällä Crea7ion EvoPlus -paloalueella.

19205,00 22408,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Perola Plus on tasapainon ja eleganssin ilmentymä, tulen pyöreällä Crea7ion EvoPlus -paloalueella. Sen syvä inspiraatio merestä ilmaistaan luovasti materiaalien laadulla, linjojen harmonialla ja joustavalla säädöllä. Esteettisesti ja toiminnallisesti Perolassa on huippuluokan viimeistely.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: 1014 Ø x H2150-2350 mm

Paino: 200 kg

Paloaika: 9-14 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus Fire Round S

Rotaatio: 360

Teho: 2.25-3.5kW

Suositeltu minimi tila: 24 m2

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 5 l

Tuotteeseen sisältyy: Litium akku

Polttoaine: Bioetanoli

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös