GlammFire COSMO Pöytätuli

GlammFire pöytätulet  mukautuvat helposti eri tyylisiin sisustusratkaisuihin tuoden mukanaan lämpöä ja tunnelmaa.

603,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

GlammFire pöytätulet  mukautuvat helposti eri tyylisiin sisustusratkaisuihin tuoden mukanaan lämpöä ja tunnelmaa. Cosmo on saanut inspiraationsa auringosta kumpuavasta energiasta, ja sen ilme jakaa eleganssia tunnelmaa huoneeseen.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: Ø448 x H160 mm

Paino: 7.5 kg

Sytytys: Manuaalinen

Polttoaine: Bioetanoli

Tankin tilavuus: 400 ml

Paloaika: 3 tuntia

COSMO-tekniset-tiedot

Materiaali

,

Suojaus

Halkaisija (mm)

Paloaika (tuntia)

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös