GlammFire SENSES 3D

Senses 3D lisää sekä yksinkertaisuutta että hyvää makua.

3300,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Senses 3D lisää sekä yksinkertaisuutta että hyvää makua. Vahvan ekologisen näkökulman ansiosta se ei vaikuta pelkästään sisustukseen, vaan myös lämmitykseen. 3D-tekniikan realistisuus yhdistyy erilaisiin viimeistelyihin ja väreihin, jolloin voit löytää parhaan ratkaisun, joka sopii hyvin sisustuksen tyyppiin ja tyyliin. Kun aiheena on nykyaikaisuus, valitse yksinkertaiset linjat ja muodot.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Sähkötakka, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: W900 X D170 X H700 mm

Paino: 40 kg

Malli: Kit Glamm 3D

Sytytys: Kaukosäädin

Tankin tilavuus: 1,1 L (Suodatettu vesi)

Jännite/Taajuus: 220 / 240 V / 50 Hz

Paloaika: 8 tuntia

Teho: 2000 W

SENSES 3D_2022_EN

Takaisin ylös