GlammFire THALES Tulisija

Glammfire Thales on puulämmitteinen tulisija, joka sytyttää iltasi lämmöllä ja kestävillä muistoilla.

16430,00 16829,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Glammfire Thales on puulämmitteinen tulisija, joka sytyttää iltasi lämmöllä ja kestävillä muistoilla. Tulisijan alaosa on puolikkaan ympyrän muotoinen ja kokonaisuuden täydentää ylhäältä tuleva “hormi”. Tulisijan kummatkin komponentit pyörivät 360 astetta, joten takan asentoa voi tarvittaessa muuttaa. Teräksestä tehty Thales on todellinen käyntikortti ulkotiloihin.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: 1050 Ø x 2500-2700 H mm

Paino: 280 kg

Rotaatio: 360

Polttoaine: Polttopuu

Sisältyvät lisävarusteet: Tuhkaimuri

Muut katosivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös