GlammFire TULI Kaasu

Inspiroitunut luonnosta Tuli erottuu vaikuttavalla asennollaan ja vahvalla egolla, jossa sen linjojen tyylikkyys ja tarkkuus erottuvat voimakkaasti.

14144,00 14335,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Inspiroitunut luonnosta Tuli erottuu vaikuttavalla asennollaan ja vahvalla egolla, jossa sen linjojen tyylikkyys ja tarkkuus erottuvat voimakkaasti. Sen vankka ja syvä olemus mahdollistaa sen pystyttämisen erilaisiin ympäristöihin keskittyen enemmän ulkonäköön.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs | Corten-teräs

Mitat: 900Ø x A1324mm

Paino: 246 kg

Teho: Max. 7 kW

Sytytys: Kaukosäädin

Polttoaine: Butaanikaasu / Propaanikaasu

Kulutus: Butaanikaasu max. 570 g / h, Propaanikaasu max. 550 g / h

Tyhjennä
Takaisin ylös