GlammFire YORK 500

GlammFire York luo elegantin ja viihtyisän ympäristön, joka vetoaa elämykseen, kokemusten ja tunteiden jakamiseen.

3950,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

GlammFire York luo elegantin ja viihtyisän ympäristön, joka vetoaa elämykseen, kokemusten ja tunteiden jakamiseen. Hienoimmista materiaaleista valmistettu ja sähköllä toimiva York on takka, jonka katseet on suunnattu eleganttiin tulevaisuuteen.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Sähkötakka, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs, Ruostumaton teräs, Corten-teräs

Mitat: W658 X D454 X H359 mm

Paino: 44 kg

Malli: Kit Glamm 3D Plus 500

Sytytys: Kaukosäädin

Tankin tilavuus: 1,3 L (Suodatettu vesi)

Jännite/Taajuus: 220 / 240 V / 50 Hz

Paloaika: 8 tuntia

Teho: 220 W

York-Kit-3D-PT11683-A-EN-Technical-Data-Sheet

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös