Warma-Uunit Janne leivinuuni alaliitoksella

3795,00  (sis. Alv 24%)

6-8 viikkoa tilauksesta.

Janne-leivinuuni on kotimaisen Warma-Uuni -brändin ylpeydenaihe ja täydellinen valinta kaikille ruuanlaitosta ja tunnelmallisesta lämmöstä nauttiville. Tämä upea leivinuuni yhdistää perinteisen varaavarunkoisen leivinuunin parhaat ominaisuudet moderniin muotoiluun ja tehokkuuteen.

Janne-leivinuunin erittäin varauskykyinen elementtirunko takaa pitkään tasaisen lämmön uunissa, samalla kun lämpö lempeästi säteilee huoneilmaan, luoden lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin kotiisi. Olipa kyseessä leivonnaisten paistaminen tai hitaasti hauduttaminen, tämä leivinuuni tarjoaa erinomaiset paisto- ja kypsennystulokset joka kerta.

Lasiluukku antaa sinulle mahdollisuuden nauttia elävän tulen loisteesta ja tunnelmasta uunin lämmityksen aikana. Warma-Uunien perinteitä kunnioittaen, tämä tulisija lämpiää nopeasti ja pienellä puumäärällä, mikä säästää niin aikaa kuin polttopuuta. Vaikka lämpöä riittää pitkään, voit silti nauttia herkullisesta lämmöstä seuraavana päivänä.

Janne-leivinuunin varaava massa on massiiviset 800 kiloa, ja voit tarvittaessa lisätä varauskykyä korotuskerroksella. Tämä takaa, että leivinuuni ei jätä sinua kylmäksi ja voit nauttia pitkäkestoisesta lämmöstä ja ruuanlaitosta ilman tarvetta sähkölle. Anna Jannen tehdä työnsä ja nauti samalla rennosti lämpimästä tunnelmasta, kun ruokasi kypsyy täydellisesti leivinuunissa.

Janne-leivinuunissa on myös mahdollisuus lisävarusteena hankittavaan korvausilmajärjestelmään, joka vastaa modernin asumisen haasteisiin ja takaa optimaalisen ilmanvaihdon. Suosittelemme erityisesti tuplakiertoversiota, joka sisältää sytytyspellin, koneellisella ilmanvaihdolla varustettuihin huoneistoihin, jotta vältetään veto-ongelmat ja takaamme sinulle parhaan kokemuksen.

Janne-leivinuuni on täydellinen yhdistelmä perinteistä tunnelmaa ja nykyaikaista suorituskykyä. Se on luotu vastaamaan vaativiinkin tarpeisiin, tarjoten herkullisia ruokia ja lämpöä koko perheelle. Warma-Uunien ammattitaito ja tinkimätön laatu ovat nähtävissä tässä upeassa leivinuunissa, joka tekee kodistasi lämpimän sydämen ja herkullisen ruoan keitaan.

Janne leivinuuni tuplakierrolla

 • Korkeus: n. 1080 – 1180 mm
 • Leveys: 850 mm + pinnoitus
 • Syvyys: 540 mm + pinnoitus
 • Paino: n. 800 –  900 kg
 • Leivinuunin koko L 400 mm, S 400 mm, K 220 mm
 • Hormikoko: min. ⌀ 150 mm, tai puolenkiven hormi, T400 (Huom! Uusien hormien osalta asetusvaatimus T600. Hormin lämpötilaluokalle saattaa olla paikkakuntakohtaisia, rakennusvalvonnan asettamia erityisvaatimuksia)
 • Pinnoitus: Valkoinen antiikkilaasti 1,5 mm

Vakiovarusteet:

 • Alaliitos, ei ylä- tai päältäliitosmahdollisuutta
 • Leivinuunin luukku ja 3-osainen alasarja

Leivinuunin hankinnassa huomioitavaa:

 • Tehdas ja/tai myyjä eivät vastaa mm. ilmastoinnin (alipaineen) aiheuttamista veto- ja/tai nokeentumisongelmista.
 • Suosittelemme korvausilmaputken tuomista leivinuunille sekä korvausilmajärjestelmällä varustettua leivinuunia aina uudisrakennuksiin, sekä jos mahdollista, myös saneerauskohteisiin.
Takaisin ylös