JC Bordelet Marina 993

JC Bordelet Marina 993 on tyylikäs katosta riippuva tulisija.

Noin 6 kuukautta

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

JC Bordelet Marina 993 on tyylikäs katosta roikkuva tulisija, joka valmistetaan tilauksesi mukaan Ranskan Montpellierissa. Takka on saatavilla keskelle huonetilaa sijoitettavana mallina sekä seinälle asennettavana versiona. Takassa on lisäksi lukuisia muita optimointimahdollisuuksia. Väri on valittavissa makusi mukaan RAL-värikartoista.

Lataa kuluttajahinnasto

JC Bordelet – Käsityötä Ranskasta

JC Bordelet on arvostettu ranskalainen takkavalmistaja, joka on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja poikkeuksellisesta käsityötaitojensa soveltamisesta takkojen suunnittelussa ja valmistuksessa. Vuonna 1975 perustettu yritys on erikoistunut luomaan ainutlaatuisia, käsintehtyjä takkoja, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja perinteisen ranskalaisen metallityön taidon.

JC Bordelet’n takat ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta muotoilusta, joka poikkeaa perinteisistä malleista tarjoten elegantteja ja usein rohkeita geometrisia muotoja, jotka tekevät niistä enemmän kuin pelkkiä lämmönlähteitä – ne ovat myös taideteoksia. Yrityksen designfilosofia korostaa avotulen estetiikkaa ja tunnelmaa, ja se pyrkii luomaan takkoja, jotka ovat paitsi tehokkaita lämmittäjiä, myös keskeisiä elementtejä sisustuksessa.

Teknologian suhteen JC Bordelet ei tee kompromisseja, sillä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja uusimpia teknologioita varmistaakseen, että jokainen takka ei ainoastaan täytä vaan ylittää energiatehokkuus- ja ympäristöstandardit. Tämä sitoutuminen laatuun ja kestävään kehitykseen resonoi niin yksityisten kotitalouksien kuin suurempien projektienkin asiakkaiden kanssa.

JC Bordelet’n maine on kasvanut vuosikymmenten ajan, ja sen takat ovat nyt haluttuja ympäri maailmaa. Yritys jatkaa innovatiivisten ratkaisujen kehittämistä, jotka mukautuvat nykyaikaisiin asumistarpeisiin samalla kun ne kunnioittavat perinteistä ranskalaista käsityöläisperinnettä.

Leveys (mm): 950

Syvyys (mm): 950

Korkeus (mm): huonekorkeuden mukaan

Teho (kW): 11

Hyötysuhde (%): 80,2

Väri: Valittavissa

Luukku: Lasiluukku

Hyötysuhde %

Väri

Luukku

Takaisin ylös