La Nordica Marlena valurautakamiina

La Nordica Marlena on tyylikäs, italialaisen suunnittelun mukainen kamiina, joka tarjoaa lämpöä ja viihtyisyyttä koteihin ja mökkeihin.

1990,00  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

La Nordica Marlena on tyylikäs, italialaisen suunnittelun mukainen kamiina, joka tarjoaa lämpöä ja viihtyisyyttä koteihin ja mökkeihin. Sen klassinen ulkomuoto yhdistettynä moderneihin teknologisiin ratkaisuihin tekee siitä ihanteellisen valinnan niin perinteisiin kuin nykyaikaisiinkin sisustuksiin.

Tehokkuus ja ympäristöystävällisyys ovat La Nordica Marlenan avainominaisuuksia. Korkealaatuisesta materiaalista valmistettu kamiina hyödyntää puun poltossa uusinta teknologiaa, mikä varmistaa puhtaan palamisen ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Sen erinomainen hyötysuhde tarkoittaa, että saat enemmän lämpöä pienemmällä määrällä polttopuita, mikä säästää sekä ympäristöä että rahaa.

Marlenan suunnittelussa on kiinnitetty huomiota paitsi tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, myös käyttömukavuuteen. Suuri lasiluukku tarjoaa vaikuttavan näkymän liekkeihin, luoden kodikkaan tunnelman huoneeseen. Lisäksi se on varustettu kätevillä ominaisuuksilla, kuten tuhkalaatikolla, joka tekee kamiinan puhdistamisesta helppoa ja vaivatonta.

Kestävyys on La Nordica -tuotteiden tunnusmerkki, ja Marlena-kamiina ei tee poikkeusta. Sen rakenteessa käytetty korkealaatuinen valurauta ja muut huippumateriaalit takaavat, että kamiina kestää vuosikymmeniä, tarjoten lämpöä ja mukavuutta tuleville sukupolville.

Miksi valita La Nordica?

Italiasta tulee muutakin hyvää kuin pastat ja pizzat. Nimittäin laadukkaita tulisijoja!

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican kamiinat ovat kestäviä ja kompakteja tilanlämmittäjiä.

Mitat (L x K x S): 450 x 1060 x 501 mm
Teho: 7,5 kW
Paino: 140 kg
Tulipesän koko: 295 x 420 x 310 mm
Luukun koko: 270 x 375 mm
Lämmitysala: 215 m³
Hormiliitos: 130 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 86,5 %
Polttoaineen kulutus: 2 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 216 °C
CO päästöt:  0,074%
Hiukkaspäästöt:  21 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 300 mm
Sivuille: 300 mm
Eteen: 1000  mm

marlena tekniset tiedot

Suoritustasoilmoitus

Ecodesign

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös