LEDA CORNA, korkea

LEDA CORNA korkea on tyylikäs ja tehokas pilarimallinen kamiina.

4990,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote, tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

LEDA CORNA korkea on saksalaisen valmistajan LEDA:n huippulaadukas valurautatakka, joka yhdistää modernin muotoilun ja tehokkaan lämmöntuoton. Tämän pilarimallisen takan mitat ovat K1262 mm, L380 mm, S380 mm ja paino noin 260 kg. CORNA:n korkeampaa mallia on saatavilla mustana. Takan nimellisteho on 6 kW. Energiamerkintäluokka on A+ ja hyötysuhde 81%, tehden siitä sekä energiatehokkaan että ympäristöystävällisen valinnan. LEDA CORNA -takan pieneen kokoon mahtuu suuri tulipesä, jonka mitat ovat 610 x 270 x 250 mm.

LEDA – Saksalaista laatua

LEDA on tunnettu saksalainen takkabrändi, joka on erikoistunut korkealaatuisten valurautatakkojen valmistukseen. Yrityksen juuret ulottuvat yli sata vuotta taaksepäin, ja sen pitkä historia heijastuu syvällisessä ammattitaidossa ja innovaatioissa lämmitysratkaisuissa. LEDA-takat tunnetaan niiden kestävyydestä, tehokkuudesta ja tyylikkäästä muotoilusta. Brändi yhdistää perinteisen saksalaisen laadun ja modernin teknologian tarjotakseen asiakkailleen sekä esteettisesti että toiminnallisesti korkealaatuisia tuotteita.

LEDA keskittyy ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen, mikä näkyy heidän tuotteidensa korkeissa hyötysuhteissa ja A+ energialuokituksissa.

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös