Nemo 2B Top Eco LIFT, hissiluukku

Kompakti, mutta tehokas vesitakkasydän.

5590,00 5890,00 

Tyhjennä

Nemo 2B Top Eco LIFT on laadukas hissiluukullinen vesikiertotakkasydän. Tulipesän kaksoisseinämärakenne tehostaa lämmönsiirtoa veteen samalla minimoiden lämmön siirtymisen huonetilaan. Tämä on saavutettu tehdaseristämällä tulipesä, mikä parantaa polttotekniikan tehokkuutta ja hyötysuhdetta, vähentäen samalla huonetilan lämmitystä. Lämpö kerätään talteen tulipesän yläosasta, jolloin veden jäähdyttävä vaikutus polttotapahtumaan minimoidaan, varmistaen optimaalisen polttotehon. Lisäksi takan luukussa on tuplalasi, joka vähentää säteilylämpöä huonetilaan.

Takassa on ainutlaatuinen puoliautomaattinen ilmansäätö, joka on käyttäjäystävällinen eikä vaadi syvällistä ymmärrystä ilman virtausmekanismeista. Liekkiä voidaan säätää suureksi tai pieneksi tarpeen mukaan, ja takka huolehtii ilmansyötöstä automaattisesti, tarjoten enemmän ensiöilmaa sytytysvaiheessa ja toisioilmaa palovaiheessa. Takan polttoprosessin hyötysuhde on vaikuttava 87 %, mikä johtaa erittäin pieneen tuhkajätteen määrään. Jopa 1 m³ polttopuuta voidaan polttaa ilman tuhkan tyhjennystä, kunhan puu on riittävän kuiva ja ilmansäätö on oikein säädetty.

Takka on erityisen sopiva passiivi- ja matalaenergiataloihin sekä uusiin omakotitaloihin, joissa ei toivota lisälämpöä huonetilaan. Lämmönvaihdin voidaan lisäeristää putkitöiden jälkeen, mikä siirtää enemmän tehoa veteen.

Takalla voidaan polttaa suuria määriä puuta pitkään mutta puhtaasti, mahdollistaen polttopuun tehon jakamisen pidemmälle aikavälille. Esimerkiksi täyteen ladattuna ja pienellä vedolla takka voi palaa jopa 4 tuntia. Tämä soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa energiankulutus on jaettu pitkälle aikavälille.

Vakiovarusteisiin kuuluvat säätöjalat, valinnainen yksinkertainen tai tuplalasi, sekä ulkoinen paloilmanottoyhteys (sijoitettavissa vasemmalle, oikealle tai alapuolelle). Luukun kahvan puoli on valittavissa tilauksen yhteydessä.

Suositeltava varaajan koko on 500 litraa.

Takan kuori on helppo rakentaa esimerkiksi Silca-levystä.

Takuu: 12 vuoden puhkipalamattomuustakuu lämmönvaihtimelle!


Ei koske lasia (rikkoutuu vain iskusta)
Ei koske tulipesän keraamiosia (käytössä kuluva osa)

Mitat (L x K x S): 856 x 1428 x 540 mm
Jatkuva maksimiteho, mitattuna BImSchV päästömenetelmällä: 10 kW
Teho huonetilaan: 5 kW
Vesi/huonetehon suhde: 2:1
Paino: 300 kg
Tulipesän koko: 500 x 430 x 300 mm
Luukun koko: 680 x 467 + 335 mm
Lämmitysala: 150 – 300 m³
Hormiliitos ulkoa: 190 mm
Maksimi verkkopaine: 2 bar
Lämmönvaihtimen tilavuus: 40 l
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Hyötysuhde: 89,9 %
Polttoaineen kulutus: 3,6 kg / h
Savukaasujen lämpötila: 160 °C
CO päästöt: 0,45 (13%-O2)
Hiukkaspäästöt: 39 mg/Nm³
Tuplalasi: lisävaruste

Kotelon tuuletuksen kiertoilma-aukkojen vaadittavat koot

Ala-aukkojen minimi pinta-ala: 400 cm²
Yläaukkojen minimi pinta-ala: 600 cm²

Tyhjennä
Takaisin ylös