Nemo 6 – Top Eco vesikiertoinen takkasydän

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

4490,00 4690,00 

Tyhjennä

Sopii asennettavaksi alipaineistettuihin / passiivitaloihin.

Tulipesän kaksoisseinämärakenne mahdollistaa mahdollisimman pienen tehon huoneeseen ja tehokkaan lämmönsiirtymisen veteen. Tulipesä on eristetty jo tehtaalla, joka parantaa polttotekniikkaa ja hyötysuhdetta ja lämmittää vähemmän huonetilaa. Koska lämpö otetaan talteen vasta tulipesän yläpuolelta, ei vesi haittaa polttotapahtumaa jäähdyttävästi, vaan polttoprosessi on aina parhaimmillaan! Luukussa tuplalasi, joka vähentää säteilylämpöä. Ainutlaatuinen puoliautomaattinen ilmansäätö on helppo käyttää, sinun ei tarvitse ymmärtää ensiö- ja toisioilman toimintatapoja, riittää että säädät liekin suurelle tai pienelle, tehontarpeen mukaan. Takka hoitaa ilmansyötön oikeaan paikkaan puolestasi (sytytysvaiheessa enemmän ensiöilmaa, palovaiheessa enemmän toisioilmaa). Polttoprosessin hyötysuhde on huikeat 87 %, joka tarkoittaa erittäin pientä tuhkajätettä tulipesään. Polta jopa 1 m³ polttopuuta ilman tuhkan tyhjennystä (riittävän kuiva polttopuu ja oikein säädetty ilmansäätö)!

Sopii erityisesti käytettäväksi passiivi ja matalaenergiataloissa, sekä uusissa omakotitaloissa, jossa lämpöä ei juuri haluta huoneeseen. Takan lämmönvaihdin voidaan lisäeristää putkitöiden jälkeen, jolloin tehoa siirtyy enemmän veteen.

Takalla voidaan polttaa suurta puumäärää erittäin pitkään mutta kuitenkin hyvin puhtaasti, joka mahdollistaa polttopuun tehon jakamisen pitkälle aikavälille (pesä täyteen ja veto pienelle = paloaika jopa 4 h). Toimii erinomaisesti tilanteissa jossa energiankulutusta on pitkälle aikavälille.

Vakiona säätöjalat, tupla- tai triplalasi, ulkoinen paloilmanottoliitäntäpaikka (vasemmalta, oikealta tai alapuolelta). Luukun käsikahvan puoli valittavissa tilauksen yhteydessä!

Suositeltu varaajan koko: 500 – 750 l

Mitat (L x K x S): 824 x 1261 – 1379 x 478 mm
Kokonaisteho: 18 kW
Valmistajan mittaama maksimiteho veteen: 14 kW
BImSchV päästötestissä mitattu teho veteen: 6,5 kW
Teho huonetilaan: 4 kW
Paino: 220 kg
Tulipesän koko: 600 x 377 x 260 mm
Luukun koko: 713 x 338 mm
Lämmitysala: 200 – 500 m³
Hormiliitos: 190 mm, päältä ulkohalkaisija
Maksimi verkkopaine: 2 bar
Lämmönvaihtimen tilavuus: 50 l
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Hyötysuhde: 89 %
Polttoaineen keski kulutus: 4 kg / h
Savukaasujen lämpötila: 170 °C
CO päästöt: 9,0 (13%-O2)
Hiukkaspäästöt: 39 mg/Nm³
Tuplalasi: kyllä
Triplalasi: lisävaruste

Kotelon tuuletuksen kiertoilma-aukkojen koot

Ala-aukkojen minimi pinta-ala: 400 cm²
Yläaukkojen minimi pinta-ala: 600 cm²

Paino (kg)

Teho (kW)

Hyötysuhde %

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös