Nordpeis Duo 2 DV kamiina

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

3990,00  (sis. Alv 24%)

Nordpeis Duo 2 DV on kamiina, jossa on valmius tuloilmahormia varten. DUO 2 DV -mallissa ei ole näkyvää palamisilmakanavaa ja sen asentaminen on helppoa.

 • Tyylikäs

  Duo 2 DV kätkee palamisilmakanavan ja on muotoilultaan tyylikkään selkeä.

 • Halkotila

  Duo 2 DV on helppo asentaa, siinä on sivulasit ja kätevä halkotila jalustan alaosassa.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen moderniin puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

Miksi Nordpeis?

Nordpeis on Norjan suurin takkatoimittaja. Kaikki Nordpeisin tulisijat ovat valmistettu kestämään pohjoisen olosuhteita, jonka lisäksi takoissa on kiinnitetty huomiota erityisesti yksityiskohtiin ja ekologisuuteen. Takkojen design on pohjoismaisen ajaton ja valikoimasta löytyy varmasti takka jokaiseen kohteeseen.  Nordpeis on yksi meidän suosituimmista takkamerkeistä. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja reklamaatioita tulee todella vähän. Mikäli haluat tyylikkään ja laadukkaan takan kohtuuhintaan, valitse Nordpeis.

 

Korkeus: 1369 mm
Leveys: 471 mm
Syvyys (mm): 395 mm
Hyötysuhde (%): 80,4 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 5
Polttopuiden enimmäispituus: 30 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 120

Suoritustasoilmoitus

Väri

Teho (kW)

Paino (kg)

Hyötysuhde %

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Takaisin ylös