Nordpeis Quadro Colorado White Exclusive

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

4400,00  (sis. Alv 24%)

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Quadro-sarja tunnetaan suorista ja moderneista linjoista ja siitä, että ne voidaan sijoittaa sekä suoraa seinää vasten että nurkkaan. Uutuutena Quadro Colorado Exclusive on valettu läpivärjätystä erikoisbetonista, jossa on vahattu ja kiillotettu pinta. Betonissa on myös kapeita uria, jotka ovat saaneet inspiraationsa talvisista linjoista ja antavat takalle omaleimaisen luonteen.

 • Tyylikäs muotoilu

  Ei näkyviä saumoja, puhdas ilme ja piilotettu ilmanotto sokkelissa

 • Monipuolinen

  Valitse korkea tai matala malli

 • Kuviot betonissa

  Takan betonissa on kapeat urat, jotka on muotoiltu talvisten linjojen mukaan. Betoni on läpivärjättyä erikoisbetonia, jonka vahattu ja kiillotettu pinta tuo esiin hiekan luonnollisen värimaailman

 • Eksklusiivinen

  Pinta-asennettu lasi ja puiden helpon ja turvallisen lisäämisen mahdollistava kylmäkahva soft touch -pinnoitteella, joka ei kuumene palamisen aikana.

 • Hyvä näkyvyys liekkeihin

  Suuri kulmaluukulla varustettu takkasydän takaa hyvän näkyvyyden liekkeihin. Sivulasi saa liekit näkymään useammasta kulmasta

Miksi Nordpeis?

Nordpeis on Norjan suurin takkatoimittaja. Kaikki Nordpeisin tulisijat ovat valmistettu kestämään pohjoisen olosuhteita, jonka lisäksi takoissa on kiinnitetty huomiota erityisesti yksityiskohtiin ja ekologisuuteen. Takkojen design on pohjoismaisen ajaton ja valikoimasta löytyy varmasti takka jokaiseen kohteeseen.  Nordpeis on yksi meidän suosituimmista takkamerkeistä. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja reklamaatioita tulee todella vähän. Mikäli haluat tyylikkään ja laadukkaan takan kohtuuhintaan, valitse Nordpeis.

Korkeus: 1648 mm
Leveys: 449 mm
Syvyys (mm): 449 mm
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 6
Polttopuiden enimmäispituus: 30 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 253

Takaisin ylös