Planika Galio Fire Pit Insert ulkotuli

Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

2517,00 

Tyhjennä

Planika Galio Fire pit Insert on kaasutakkasydän ulkokäyttöön. Takkasydän on upotettavissa esimerkiksi terassipöytään tai muuhun tasoon. Takkasydän sopii hyvin tee-se-itse tyyppisiin projekteihin tai tilanteisiin, missä halutaan toteuttaa uniikimpia ratkaisuja. Galio Fire pit Insert on automatisoitu ja ohjaaminen on helppoa takkaan integroidun hallintapaneelin tai mukana tuleva kaukosäätimen avulla. Takkaa on täysin turvallista käyttää ja se on suunniteltu nimenomaan kestämään kovaa käyttöä/säätä. Planika antaa tuotteelle kahden vuoden takuun.

Maa- vai Nestekaasu?

Maakaasu on helppo ratkaisu silloin, kun kodissasi on valmiiksi kaasuyhteys. Takka voidaan kiinnittää suoraan kaasuputkeen, jolloin säästyt kaasupullojen vaihtamiselta. Nestekaasu on helpoin ratkaisu silloin, kun kodissasi ei ole kaasuyhteyttä. Tällöin takka kytketään kaasupulloon, jota täytetään perinteiseen tyyliin aina kaasun loputtua. Hyvä puoli tässä on toki se, että takkaa on helppo siirrellä, mikäli se on kytketty kaasupulloon. Kaasupullon saa helposti piiloon lisävarusteena saatavalla kaasupullon suojalla.

Lisävarusteet

Tähän takkaan on saatavilla käytännöllisiä lisävarusteita. Mikäli käytät takkaa nestekaasupullon kanssa, on mahdollista pullolle ostaa oma suoja. Suoja on saatavilla mustana tai Corten-teräksellä. Takasta lähtevälle kaasuletkulle on ostettavissa suoja, mikä suojaa letkua vahingoittumiselta. Takkaan on myös mahdollista ostaa WiFi-moduuli, jolla yhdistät takkasi kännykkääsi ja osaksi kodin älyjärjestelmää.

Miksi valita Planikan kaasulla toimiva ulkotulisija?

Planika tarjoaa laadukkaita ja edistyksellisiä ulkotulisijoja pohjoisen ankariin olosuhteisiin. Kaasulla toimivat tulisijat tarjoavat vahvan liekin huonommallakin kelillä. Kaasutakat ovat myös lämpöarvoltaan mukavia lämmittäjiä, joilla pidennät esimerkiksi terassikautta alkukeväästä myöhälle syksyyn. Planikan tuotteilla teet vaikutuksen hieman vaativampaankin vieraaseen. Mikäli haluat ulkotuleltasi laatua ja pitkäikäisyyttä, on Planika oikea valinta.

 

Paino (kg)

Syvyys (mm)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Takkatyyppi

Tyhjennä
Takaisin ylös