Planika Pivot

Planika Pivot on uniikki luksusluokan ulkotuli kaikilla herkuilla.

6262,00 

Tyhjennä

Noin 4 viikkoa

Planika Pivot on futuristinen luksusluokan ulkotuli, jossa yhdistyvät takan tuoma lämpö ja moderni terassikaluste. Takan Dekton kansi toimii sellaisenaan pelkkänä pöytänä ja heti kun haluat, voit avata kannen, jonka alta paljastuu moderni automaattinen kaasutakka. Pöytä avautuu tyylikkäästi takan sivuun, eli voit silti käyttää sitä pöytänä, vaikka takka on päällä.

Planika Pivot on automaattinen kaasutakka, jota voit ohjata kaukosäätimestä, integroidusta hallintapaneelista tai vaikka puhelimesta. Takka lämmittää parhaimmillaan lähes 12 kW teholla. Paloprosessia ja lämmöntuottoa voi säätää liekinkorkeuden avulla. Planika Pivot on saatavilla kolmella eri Dekton-pinnalla. Dektonin lisäksi takassa on käytetty materiaalina terästä, joka kestää kovaa käyttöä ja ankaria sääolosuhteita.

Takka toimii nestekaasulla. Kaasupullo ei sisälly takan hintaan. Planika Pivot ei vaadi verkkovirtaa, sillä kaukosäädin ja vastaanotin toimivat paristoilla. Lisävarusteena takkaan on saatavilla mm. Wi-Fi mooduli puhelinohjausta varten, kaasupullon kotelo ja kaasuletkun suoja.

Tyhjennä
Takaisin ylös