Cook King Kipinäverkko

Kipinäsuoja estää kipinöitä karkaamasta tulisijasta.

119,00 190,99 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Tämä suuri ja kiinteä kipinäverkko on ihanteellinen lisä Cook King tulisijaan. Kipinäsuoja estää kipinöitä karkaamasta tulisijasta. Kipinäverkko estää palavia puita tai hiiliä lähtemään tuulen mukana ympäriinsä. Kaikki elementit on hitsattu toisiinsa, jonka tuloksena on luotu uskomattoman vakaa rakenne. Kipinäsuojamme on valmistettu raakateräksestä, näin ollen niiden värisävy voi poiketa kuvissa esitetystä tuotteesta. Se on teräksen luonnollinen ominaisuus, eikä sillä ole negatiivista vaikutusta tuotteen toimivuuteen tai vakauteen.

Cook King – Hinta-laatusuhde kohdillaan

Cook King on Puolalainen brändi, joka on valmistanut ulkotulia ja grillejä yli 27 vuoden ajan. Cook King toimii kansainvälisesti ja tuotteita myydään Euroopan lisäksi Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Cook King on myynyt jo yli 50 000 tuhatta tulisijaa ympäri maailman.

Kaikki Cook Kingin tuotteet tehdään käsin Euroopassa. Tuotteissa käytetään raaka-aineena paksua terästä, mikä takaa tuotteiden pitkän iän. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteiden reklamaatioprosentti onkin ainoastaan 0,05 %, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Cook King on loistava esimerkki siitä, että laatua saa myös edullisesti. Hinta sisältää rahdin.

Halkaisija: 59 / 69 / 79 / 99 cm

Paino: 3,5-6 kg

Materiaali: Luonnonteräs

Muut katsoivat myös

Tyhjennä
Takaisin ylös