Cook King Montana X

Tyylikäs tulisija tai grilli kotipihalle tai mökillesi. Perussarjaan kuuluu tulikulho, 160 astetta kääntyvä teräsritilä ja masto. Omaan käyttötarkoitukseen muokattavissa lisävarusteilla.

430,12  (sis. Alv 24%)

5-10 arkipäivää

Tyylikäs tulisija tai grilli kotipihalle tai mökillesi. Ota grillikausi haltuun uskomattoman kätevällä Montana X:llä. Cook King Montana X tulisija on turvallinen ja vakaa vaihtoehto, sillä kulhon muoto estää palavaa puuta leviämästä esimerkiksi kovassa tuulessa.

Perussarjaan kuuluu tulikulho, 160 astetta kääntyvä teräsritilä ja masto. Maston korkeudensäätöjärjestelmän ansiosta korkeus on helposti säädettävissä kahvan avulla. Masto kiinnittyy suoraan tulikulhon jalassa olevaan reikään.

Voit myös ostaa muita yhteensopivia lisävarusteita tarpeesi mukaan. Tulikulhoon voidaan yhdistää kolme eri välinettä: grilliritilä, parila ja paistinpannu. Tulikulhon perusversio soveltuu yhteensä kolmen maston asennukseen. Tämän ansiosta tuote on helppo mukauttaa omaan kättöön. Käyttämällä kaikkia lisävarusteita samanaikaisesti voit säästää paljon aikaa ruoanvalmistuksessa.

Cook King – Hinta-laatusuhde kohdillaan

Cook King on Puolalainen brändi, joka on valmistanut ulkotulia ja grillejä yli 27 vuoden ajan. Cook King toimii kansainvälisesti ja tuotteita myydään Euroopan lisäksi Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Cook King on myynyt jo yli 50 000 tuhatta tulisijaa ympäri maailman.

Kaikki Cook Kingin tuotteet tehdään käsin Euroopassa. Tuotteissa käytetään raaka-aineena paksua terästä, mikä takaa tuotteiden pitkän iän. Tuotteiden hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteiden reklamaatioprosentti onkin ainoastaan 0,05 %, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä.

Cook King on loistava esimerkki siitä, että laatua saa myös edullisesti. Hinta sisältää rahdin.

Halkaisija: 80 cm (tulikulho), 60 cm (teräsritilä)

Korkeus: 48 cm (tulikulho), 110 cm (masto)

Paino: 32 kg

Materiaalin paksuus: 2 mm

Materiaali: Teräs

Takaisin ylös