Premodul teräshormi

Tilaustuote, toimitusaika n. 4 viikkoa. Rahti sisältyy hintaan.

0

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

Premodul on kokonaisratkaisu – piipun hatusta läpivienteihin ja takkaliitäntöihin. Premodul on nykyaikainen terässavupiippu, joka sopii takkaasi ja sisustukseesi.Ruostumaton sisäputki on ensin valssattu ja sitten plasmahitsattu erikoiskoneella. Tämän jälkeen ylempään päähän on tehty kaulus, jonka sisään liitetään seuraava piippumoduuli. Putken alapäähän on lisätty ura, jonka tehtävä on taata moduulin pyöreys, pitää etäisyys piipun eristykseen ja estää ilmankierto.

Sisäputki

Ruostumaton sisäputki on ensin valssattu ja sitten plasmahitsattu erikoiskoneella. Tämän jälkeen ylempään päähän on tehty kaulus, jonka sisään liitetään seuraava piippumoduuli. Putken alapäähän on lisätty ura, jonka tehtävä on taata moduulin pyöreys, pitää etäisyys piipun eristykseen ja estää ilmankierto.

Eriste

Eristeen paksuus on 60mm (30mm puolieristetyt savupiippumoduulit) ja se on valmistettu paloluokitellusta, erittäin hyvin lämpöä eristävästä mineraalivillasta. Eristeen ulkopinnalla on alumiinifolio, joka vähentää pölyämistä asennusvaiheen aikana.

Ulkokuori

Ulompi peltikuori on maalattu ympäristöystävällisellä pulverimaalilla väreinä musta, harmaa tai valkoinen. Maali kestää hyvin eikä naarmuunnu helposti. Putket työnnetään yhteen ja koska kiristysvannetta ei tarvita, tulee eri osien liitoskohdista ulkonäöllisesti erittäin siistejä.

Tämä tuote on toistaiseksi loppunut varastoltamme.

Takaisin ylös