Dimplex Sunningdale

Dimplex Sunningdale on tyylikäs etäohjattava sähkötakka lämmitystoiminnolla.

2573,00  (sis. Alv 24%)

Tuotteen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa.

Opti-V Sunningdale sähkötakka on upea sisustuselementti, joka tarjoaa aidontuntuisen liekkiefektin ja akustisen efektin, joka jäljittelee hyvin tarkasti aidon takan palamista. Takassa on energiatehokas LCD taustavalaistus, jonka ansiosta tunnelma on täydellinen missä tahansa huoneessa. Kauko-ohjauksen avulla voit säätää tuliliekin voimakkuutta ja väriä helposti sopivaksi, ja lämmitystoiminto tarjoaa jopa 2 kW tehoa, joka lämmittää huoneen nopeasti ja tehokkaasti.

Jos haluat täydellisen kokemuksen, voit lisätä äänisyntetisaattorin, joka tarjoaa todellisen tulisijan äänen, joka täydentää sähkötakan vaikutusta. Bluetooth-yhteyden avulla voit vaihtaa tallennuksen suosikkikappaleisiisi, ja äänenvoimakkuuden säätimen ansiosta voit säätää äänen omien tarpeidesi mukaan.

Akun lataus USB:n kautta on kätevä vaihtoehto, joka säästää aikaa ja rahaa. Takka on helppo asentaa ja käyttövalmis heti saapuessaan, eikä se vaadi hormia, joten sen voi sijoittaa mihin tahansa sisustukseen. Takalla on myös 2 vuoden takuu.

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös