Schmid Lina 45, saranaluukku

Schmid Lina 45 s on suoraluukullinen kiertoilmatakkasydän saranaluukulla.

3044,70 3186,90 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina 45 on tyylikäs ja laadukas takkasydän, joka takaa lämpimän ja viihtyisän tunnelman kotiisi. Tämä suora saranauukullinen kiertoilmatakkasydän on valmistettu 100% Saksassa, mikä tarkoittaa tinkimätöntä laatua ja luotettavuutta.

Schmid Lina 45 -takkasydämen ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan. Voit rakentaa sen ympärille kuoret Silca-levystä tai muusta palamattomasta materiaalista. Lisäksi takkasydämen lasi on helposti puhdistettavissa, mikä helpottaa sen ylläpitoa ja pitää tulipesän aina kauniina.

Sisäkivet ovat samottia, mikä kestää hyvin kuumuutta ja iskuja, joten voit nauttia takan lämmöstä huolettomasti. Tuhkanpoisto on tehty käteväksi nostettavalla tuhkalaatikolla, joka tekee takan puhdistamisesta vaivatonta.

Schmid Lina 45 -takkasydämen yhdellä vivulla säädettävä palamis- ja lämmöntuotto takaa aina miellyttävän lämpötilan. Voit myös tuoda palamisilman talon ulkopuolelta putkella, mikä tekee takasta entistäkin tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän.

Schmid takkasydämet ovat huippulaatua!

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Lina-45-s tuotekortti

Lina-45 suunnittelutiedot

Luukun leveys (mm) 450
Luukun korkeus (mm) 450, 510, 570
Paino (kg) 230
Teho (kW) 3,4-7,8
Hyötysuhde (%) >78
Hyötysuhde %

Teho (kW)

Paino (kg)

,

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

, ,

Luukun syvyys (mm)

Luukku

,

Katso myös muut Schmid takkasydämet!

Tyhjennä
Takaisin ylös