Schmid Lina GT 73, hissiluukku

Schmid Lina GT 73 on kompaktin kokoinen, mutta tehokas takkasydän hissiluukulla.

5565,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Schmid Lina GT 73 h on hissiluukulinen moderni kiertoilmatakkasydän. Takkasydämen erikoisuutena on pieni syvyys, jolloin tuli ja tunnelma on lähempänä. Kompaktista kokoluokasta huolimatta takkasydämen nimellisteho on noin 6 kilowattia. Palamisprosessia ja lämmöntuottoa voi helposti säätää takassa olevasta vivusta. Hissiluukku on helppo puhdistaa, sillä se aukeaa tarvittaessa myös sivusta. Tuhkien kerääminen on vaivatonta nostettavan tuhkaluukun ansiosta.

Tämäkin Schmidin takkasydän on valmistettu Saksassa tiukan laadunvalvonnan alla. Takkasydän on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja se on tehty kestämään kovaa käyttöä. Tulipesän samottikivet kestävät poikkeuksellista kuumuutta ja erilaisia iskuja.

Takkasydämen ympärille voidaan rakentaa halutunlainen kuorirakenne. Suosittelemme kuorien rakennusmateriaaliksi Silca-levyä!

Miksi valita Schmid takkasydän?

Keveys ja tiiviys: Takan lasiluukku liikkuu erittäin helppojuoksuisen laakerin avulla hiljaisesti ja ilman voiman käyttöä. Lasiluukku painautuu tiivisteineen takkarunkoon sulkeutuessaan.

Lasiluukun listat: Vinot rosterilistat pitävät listat tiiviinä. Tuhka ei kerry listoihin, vaan se tippuu takaisin tulipesään. Luukku pysyy puhtaana.

Paloilman syöttö: Tulipesään puhalletaan paloilmaa luukun päältä ja alta. Näin luukun lasi pysyy puhtaana. Puun palaminen viimeistellään syöttämällä paloilmaa myös arinan alta. Puu palaa puhtaasti syötettävästä paloilman määrästä riippumatta.

Laadukas valuratainen arina: Arina on 15mm paksua valurautaa. Valurauta-arinaa ei tarvitse poistaa tuhkan poistamiseksi: Taita arina takaseinää vasten ja poista tuhkalaatikko.

Paloilmaliitäntä: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Ulkoisen paloilman liittämistä varten. Paloilma voidaan ottaa sivuilta, takaa tai alta. Näin takasta saadaan täysin suljettu järjestelmä.

Säätöjalat: Vakiona kaikissa takkasydämissä. Saat takkasydämesi aina oikealle korkeudelle ruuvattavien säätöjalkojen avulla.

Loistava paloilmansäätö: Lämmitystarpeestanne riippuen paloilmansäädöllä voi tehdä ihmeitä. Paloilmansäätö tapahtuu yhdellä vivulla luukun alareunasta. Näin helppoa ei lämmöntuoton ja palamisajan säätö ole koskaan ollut.

Valurautakupoli: Valurautakupoli on takkasydämen päälämmön luovuttaja. Kuuma savukaasu luovuttaa lämpöä valurautakupolin läpi kiertoilmaan. Valurauta kestää todella korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen materiaali. Valurautakupoli on kaikkiin suuntiin käännettävissä ja säädettävissä kaikkiin liitäntöihin.

Huollon helppous: Kaikkiin osiin pääsee käsiksi takkasydämen sisäpuolella olevista huoltoluukuista.

Takaisin ylös