GlammFire Signature

Signature riipputakka on todellinen mestariteos, jossa yhdistyy moderni estetiikka ja ylellinen kosketus.

18131,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Signature riipputakka on todellinen mestariteos, jossa yhdistyy moderni estetiikka ja ylellinen kosketus. Sen ainutlaatuinen muotoilu muistuttaa kynää, joka tulee minkä tahansa huoneen keskipisteeksi luoden hienostuneen tunnelman, joka huokuu tyyliä ja hienostuneisuutta.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi takan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

Materiaali: Teräs

Mitat: 400 Ø x H2400 mm

Paino: 100 kg

Paloaika: 8-13 tuntia

Poltin: Crea7ionEVOPlus Fire Round Slim

Rotaatio: 360

Teho: 2-4 kW

Suositeltu minimi huonetila: 16 m2

Sytytys: Kaukosäädin tai ohjauspaneeli

Tankin tilavuus: 5 l

Polttoaine: Bioetanoli

Tuotteeseen sisältyy: Korkean kuumuuden kestävä lasi sekä litium akku

Muut katsoivat myös

Takaisin ylös