Artiss Q1

Artiss Garden Q1 on monipuolinen ulkogrilli, joka tarjoaa ainutlaatuisen tavan nauttia ruoanlaitosta ulkona.

804,00 855,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Artiss Garden Q1 on monipuolinen ulkogrilli, joka tarjoaa ainutlaatuisen tavan nauttia ruoanlaitosta ulkona. Tämä korkealaatuisesta teräksestä valmistettu grilli on suunniteltu Puolassa ja sisältää tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Sen vaihdettavat osat ja eri värivaihtoehdot tarjoavat personointimahdollisuuksia, joten grilli voidaan mukauttaa täydellisesti käyttäjän tarpeisiin.

Grillissä on muun muassa irrotettava tuhkalaatikko, joka helpottaa puhdistusta, ja vaihdettava  hiiliteräksestä valmistettu grillauslevy. Lisäksi se sisältää wok-aukon, jonka avulla voit laajentaa ruoanlaittomahdollisuuksia. Kaikki Artiss-grillit valmistetaan ruokaturvallisista materiaaleista ja täyttävät horeca-teollisuuden korkeimmat standardit.

Tämä grilli on suunniteltu sekä ammattilaisille että harrastajille, ja se tarjoaa täydelliset olosuhteet monipuolisten ruokien valmistamiseen. Voit grillata joko suoraan tulen yllä tai suurella grillauslevyllä. Tarvittaessa voit hankkia myös lisävarusteita, kuten suojakannen tai erilaisia pöytiä ja penkkejä luomaan tyylikkään kokonaisuuden.

Tyhjennä
Takaisin ylös