CARELIA GRILL® BBQ Smoker

Koe aito savustuksen maku ja aromi täysin uudella tavalla. CARELIA GRILL® BBQ Smoker on pohjoiskarjalainen taidonnäyte puulämmitteisestä savustingrillistä.

1679,00  (sis. Alv 24%)

Tilaustuote. 6-8 viikkoa.

Koe aito savustuksen maku ja aromi täysin uudella tavalla. CARELIA GRILL® BBQ Smoker on pohjoiskarjalainen taidonnäyte puulämmitteisestä savustingrillistä. Moderni ja jykevä BBQ-savustin, jolla voi savustamisen ja hauduttamisen lisäksi myös grillata suoralla hiilloksella.

Tiiviin kannen ollessa kiinni grillin paistolämpötilaa voi seurata sisäänrakennetun lämpömittarin avulla. Palotilan lasista näkee tunnelmallisen tulen ja hiilloksen. Ilmankiertoa ja lämpötilaa on helppo säätää ala- ja yläventtiilin sekä irrotettavan tuhkalaatikon avulla. Alaovien takana reilusti säilytystilaa. Savustin on siirreltävissä neljällä pyörällään, joista kaksi on kääntyviä.

HUOM. CARELIA GRILL® BBQ Smoker valmistetaan aina erikseen tilauksesta, jolloin toimitusaika on n. 6-8 viikkoa.

Katso koko valikoima!

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

Carelia Grill® – Enjoy the Lifestyle

Materiaali:

jauhemaalattu teräs kuumankestävällä pinnoitteella

väri musta

Mitat:

45 x 160 x 162 cm

korkeus ilman piippua 116 cm

paino 100 kg

paistotila

tulipesä

rst-ritilät (2 kpl)

savupiippu

kannen lämpömittari

Takaisin ylös