CARELIA GRILL® Basic

Carelia Grill® Basic on nimensä mukaisesti Carelia Grillin perusmalli. Se sisältää kaikki ne perusominaisuudet, joita tarvitset avotulella grillaamiseen. 

749,00 999,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

Carelia Grill® Basic on nimensä mukaisesti Carelia Grillin perusmalli. Se sisältää kaikki ne perusominaisuudet, joita tarvitset avotulella grillaamiseen. Mukana kaksi isoa kääntyvää tasoa ja rst-ritilä. Carelia Grill® Basic:in perusajatus on tarjota ostohinnaltaan edullinen, kuitenkin erittäin laadukas ja kestävä kotimainen tulisija. Basiciin on mahdollista hankkia kaikkia samoja varusteita kuin muihinkin isoihin Carelia Grill-tulisijoihin.

Basic on saatavilla kahdessa eri koossa tulisijan halkaisijan mukaan: perusmalli 80 cm tai isompi 100 cm.

Carelia Grill-tuotteisiin on valittu parhaat suomalaiset materiaalit ja tuotteet on tehty kestämään kovaa kulutusta. Monipuoliset kokonaisuudet mahdollistavat maittavien aterioiden vaivattoman valmistuksen: kokeile herkullisten liharuokien ja kasvisten lisäksi myös makeita muurinpohjalettuja, pannukahvia sekä mehevää loimulohta.

Katso koko valikoima!

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tutustu tarkemmin Carelian tarinaan tästä!

Carelia Grill® – Enjoy the Lifestyle

Materiaali:

polttojauhemaalattu teräs, tulisijan pohjassa ja grillaustasoissa lämmönkestävä pinnoite

Mitat:

pohjan paksuus 2 mm

työskentelykorkeus 60 cm

korkeus 210 cm

savukuvun halkaisija Ø 94 cm/104 cm

tulipesän Ø 80 cm/100 cm

isot kääntyvät tasot 2 kpl

mustat tasojen kannatinputket 3 kpl

grilliritilä Ø 38 cm

hiilikoukku

arina

tuhkalaatikko

sokat 5 kpl

Tyhjennä
Takaisin ylös