CARELIA GRILL® 9K-100 Matala Premium

Tämä tulisija/grilli on kokonainen keittiö, jolla voit helposti ja monipuolisesti valmistaa maittavia aterioita, esim. herkullisten liharuokien ja kasvisten lisäksi makeita muurinpohjalettuja ja pannukahvia kuin mehevää loimulohtakin.

1499,00 1799,00 

Tyhjennä

5-10 arkipäivää

CARELIA GRILL® 9K-100 Matala Premium on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruoanlaitosta ja yhdessäolosta. Tämä tulisija/grilli on kokonainen keittiö, jolla voit helposti ja monipuolisesti valmistaa maittavia aterioita, esim. herkullisten liharuokien ja kasvisten lisäksi makeita muurinpohjalettuja ja pannukahvia kuin mehevää loimulohtakin.

CARELIA GRILL® 9K-100 Matala Premium sopii parhaiten tunnelmointiin ja yhteisiin hetkiin ystävien ja perheen kanssa. Sen työskentelykorkeus on n. 50 cm, jolloin se sopii parhaiten istualtaan grillaamiseen. Premium-mallin vakio-ominaisuuksiin kuuluvat kätevät nostomekanismit portaattomalla säädöllä, irrotettavilla kääntötasoilla ja rst-pystyputkilla.

9K-100 Matala Premium voidaan asentaa sellaisenaan ulos (pihalle tai terassille). Asennus sisätiloihin (kotaan tai grillikatokseen) onnistuu erillisen piippusarjan avulla. Paloturvallisuuden vuoksi puulattia tulee suojata asianmukaisesti lattiapellillä.

Toimitus sisältää savukuvun, sadehatun ja premiumvarustuksen. Erillisinä lisävarusteina saatavat shaslik-setti, sivupöydät sekä tuuli- ja kipinäsuojat vievät grillauskokemukseksi aivan uudelle tasolle.

Kaikilla CARELIA GRILL® -tuotteilla on 2 vuoden takuu, mutta Wolfpack-jäsenenä saat grillillesi pidennetyn 5 vuoden takuun.

Hanki pala aitoa pohjoiskarjalaista laatua kotiisi tai mökillesi ja grillaa ammattilaisen ottein!

Katso koko valikoima! 

Carelia – Made in Finland

Carelia Grill valmistaa korkealaatuisia grillejä ja tulisijoja Pohjois-Karjalassa, keskittyen käsityötaitoon ja paikallisiin perinteisiin. Tuotteet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativissa sääolosuhteissa ja ne tarjoavat ainutlaatuisen ruoanlaittokokemuksen avotulella. Grilleillä voi valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia, ja ne luovat tunnelmaa sekä lämpöä. Carelia Grillin tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, helppokäyttöisiä ja täyttävät korkeimmat laatustandardit.

Tekniset tiedot

Premiumvarustus

Carelia Grill® – Enjoy the lifestyle

Materiaali:

polttojauhemaalattu teräs

Mitat:

9-kulmainen tulisija

pohjan paksuus 3 mm

työskentelykorkeus n. 50 cm

korkeus

savukuvun kanssa 200 cm

ilman kupua 115 cm

savukuvun halkaisija Ø 104 cm

tulipesän Ø 96 cm

2 isoa kääntyvää tasoa

kahvikoukku

tasojen rst-kannatinputket 3 kpl

nostomekanismit portaattomalla säädöllä 3 kpl

loimulaudat 2 kpl

valurautapannu

grilliritilä Ø 38 cm

hiilikoukku

arina

tuhkalaatikko

Tyhjennä
Takaisin ylös