Tapahtumat

Asuntomessut 2022: Biotakkoja ja porealtaita

20.7.2022

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna upealla Luonnonmaan saarella Naantalissa 15.7-14.8. Alue on monille tuttu, sillä siellä sijaitsee Tasavallan presidentin kesäasunto, eikä muumimaailmaankaan ole pitkä matka. Suomen sisustustakka o

 

“Merkillepantavaa on sekin, että takkojen koot ovat pienenemään päin. Monessa kodissa perinteisen takan korvaa bioetanolilla toimiva bio- eli sisustustakka, joka ei tuota lainkaan pienhiukkaspäästöjä.”

Asuntomessuilla on esittelyssä tänä vuonna yli 30 kohdetta. Kohteet vaihtelevat aina omakotitaloista vapaa-ajan asuntoihin. Teemoina tämän vuoden asuntomessuilla on mm. luonto, ekologisuus ja saariasuminen. Myös takat ovat vahvasti esillä tämän vuoden asuntomessukohteissa ja erikoisuuksina löytyy haiku-kohteesta mm. takka kylpyhuoneesta. Biotakkojen kysyntä on jatkuvasti nousussa ja nämä ekologisesti palavat tunnelmanluojat ovatkin yksi asuntomessujen isoimmista trendeistä. Biotakkojen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mistä loistavana esimerkkinä on meidän toimittama Planika Forma – biotakka kivitalokohteessa 23. Biotakkojen lisäksi asuntomessuilta on esillä Sisustustakan valikoimasta löytyviä Contura-kiertoilmatakkoja.

 

POREALTAILLA LUKSUSTA ARKEEN

 

Biotakkojen lisäksi myös porealtaiden kysyntä on kasvanut viimevuosina. Trendille ei näy laskua, sillä ihmiset haluavat panostaa vapaa-aikaansa entistä enemmän. Suomen Sisustustakka maahantuo kansainvälisesti palkittuja Platinum Spas porealtaita, jotka ovat esillä myös tämän vuoden asuntomessuilla. Malleihin pääsee tutustumaan niille erikseen varatulla ulko-osastolla. Esittelyn lisäksi porealtaita myydään asuntomessujen ajan erikoishinnoin! Tutustu Platinum Spas tuotteisiin alta tai merkin omilta kotisivuilta.

Platinum Spas on Englannista ponnistava uima- ja poreallasbrändi. Verrattain lyhyessä ajassa brändi on noussut Euroopan innovatiivisemmaksi allasvalmistajaksi, joka on palkittu myös kansainvälisesti laadukkaista altaistaan. Altaat tehdään lähes kokonaan käsityönä ja esimerkiksi ruostumaton teräsrunko takaa pitkäikäisyyden myös pohjoisen ankarissa olosuhteissa. Altaat ovat tunnettu etenkin siitä, että ne tarjoavat oikeasti laadukasta hierontaa, eli pystyt myös aidosti rentoutumaan tiukan työpäivän jälkeen.

 

 

Takaisin ylös