Tuotteet

UUTUUS: Nordpeis Salzburg R varaava takka luovuttaa lämpöä jopa 20 tuntia

9.8.2022

Nordpeis Salzburg R on yksi tämän vuoden kovimmista takkauutuuksista! Pyöreäksi muotoiltu Salzburg R täydentää loistavasti Nordpeisin varaavien takkojen mallivalikoimaa. Takassa sisällä oleva powerstone-elementti luovuttaa lämpöä jopa 20 tuntia. Norjalainen takkavalmistaja Nordpeis on tunnettu ajattomasta muotoilusta ja kestävistä tuotteista. 

 

 

Ympäristöystävällisempää lämmittämistä puhdaspalotekniikalla

Takan hyödyntämä katalysaattoriteknologia auttaa vähentämään päästöjä. Salzburg-takoissa käytetty palotekniikka tuottaa erinomaisen hyötysuhteen, jolloin takka antaa enemmän lämpöä vähemmällä puumäärällä ja pienemmillä päästöillä.

Puhtaampi palo on saatu aikaan Nordpeis-takkojen kaasutiiviillä tulipesällä ja vankkatekoisella luukulla, tulipesässä olevilla Thermotte-levyillä ja oikein syötetyllä paloilmalla.

Salzburg-takoissa kaikki tulipesään menevä paloilma johdetaan ensiö-toisio -paloilmakanavien kautta. Tällöin tulen tarvitsema paloilma saadaan syötettyä kuumana juuri oikeaan paikkaan liekkien yläpuolelle, jolloin palo on puhtaampaa. Myös lasiluukku pysyy kirkkaampana, eikä piippu nokeennu niin paljon.

Ensiöpaloilmaa voidaan säätää pienemmälle, jolloin puuta kuluu vähemmän ja takan tuottama lämpö on pienempi. Pienemmällä ensiöpaloilmalla tuli alkaa imeä tulipesään toisiopaloilmaa, taaten sen, ettei takka ala palaa huonosti kytemällä.

Tulipesän verhoilumateriaalina käytetyt vaaleat, erikoiskivestä valmistetut Thermotte-levyt ovat erinomaisia lämmöneristäjiä, joiden avulla tulipesän lämpötila saadaan nousemaan korkeaksi ja palo puhtaammaksi. Thermotte-levyt myös pitävät takan takaosan sopivan lämpöisenä, jolloin takan suojaetäisyydet pysyvät pieninä.

 

TEKNISET TIEDOT SALZBURG R / SALZBURG R ALAKOROTUSOSALLA/ SALZBURG KORKEA:

Korkeus (mm): 1800 / 1998 / 2220
Leveys (mm): 630
Syvyys (mm): 630
Hormiliitos: Päältä, Takaa
Paino:  kg
Nimellisteho:  kW
Polttopuiden max. pituus: 50 cm
Savukanavaliitäntä: Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä: Kyllä
Hyötysuhde:  %

 

Takaisin ylös