Chill Tub Original

Tyylikäs kylmäallas, joka vie palautumisprosessin seuraavalle tasolle.

6130,00  (sis. Alv 24%)

Chill Tubs Original on tyylikäs kylmäallas. Huolellisesti suunniteltu Original Chill Tub on suunniteltu tarjoamaan lyömätöntä suorituskykyä, kestävyyttä ja tyyliä. Vaikuttavien ominaisuuksiensa ja ylellisen ulkonäkönsä ansiosta se mullistaa käsityksen treenin jälkeisestä palautumisesta.

Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu Chill Tub takaa kestävyyden ja korroosionkestävyyden, mikä mahdollistaa vuosien luotettavan käytön. Tyylikäs musta alumiinikehys lisää hienostuneisuutta ja kohottaa kokonaisuuden visuaalista vetovoimaa. Tiikkikansi tuo kylpyyn lämpimän ja kutsuvan elementin, joka tekee siitä upean lisän mihin tahansa tilaan.

Chill Tub Original on varustettu edistyneillä otsoni- ja suodatusjärjestelmillä, jotka takaavat veden optimaalisen puhtauden. Otsonijärjestelmä poistaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja epäpuhtaudet luoden hygienisen ympäristön palautumissessiolle. Suodatusjärjestelmä pitää veden kirkkaana poistamalla roskat ja hiukkaset, jotka saattaisivat häiritä kokemustasi. Lisämukavuutena jokaisen Chill Tubs altaan ostoon sisältyy ilmainen eristetty kansi. Kansi auttaa säilyttämään veden kylmän lämpötilan ja suojaa kylpyä käyttämättömänä pitäen sen moitteettomassa kunnossa. Se lisää ylimääräisen eristyskerroksen, jotta voit nauttia pidemmistä kylmähoitosessioista.Olitpa ammattiurheilija, joka haluaa parantaa palautumistaan, tai henkilö, joka haluaa hyödyntää jääkylpyjen monia etuja, korkealaatuinen Chill Tub on täydellinen ratkaisu. Nauti kylmähoidon voimasta tyylillä ja luksuksella, ja vie palautumisrutiinisi uudelle tasolle “Original” Chill Tubilla.

Miksi valita Chill Tubs?

Laadukkaista materiaaleista valmistettu Chill Tub on suunniteltu parantamaan palautumisrutiiniasi.

Se sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun sisäosan ja tyylikkään mustan alumiinikehyksen. Lisäksi siinä on otsonisuodatusjärjestelmä veden puhdistamiseen sekä moderni tiikkikansi, joka tekee Chill Tubista saumattomasti mihin tahansa ympäristöön sopivan. Jäätä ei tarvitse lisätä, mikä säästää aikaa ja rahaa. Voit asettaa lämpötilan jopa 3 asteeseen.Chill Tubin ylläpito on myös helppoa. Suodatin täytyy vaihtaa vain kolmen kuukauden välein ja vesi 8–12 viikon välein (käytöstä riippuen).

Leveys: 730 mm

Allasosan pituus: 1200 mm

Kokonaispituus: 1800 mm

Korkeus: 750 mm

Paino: 125 kg

Tilavuus: 400 litraa

 

Takaisin ylös