Contura 556 Style kiertoilmatakka

3395,00 3695,00 

Tyhjennä

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä. Rahti sisältyy hintaan.

Contura 556 Style on Conturan suositun 500-sarjan sivulasillinen kiertoilmatakka! Suuret sivulasit tarjoavat mahtavan tulinäkyvyyden ympäri huonetta tinkimättä lämmitystehosta. Contura 556 Style on siro kiertoilmatakka suurella, tyylikkäällä luukulla. Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä. Contura 556 sopii parhaiten suoran seinän asennuksille suurten sivulasien ja niiden luoman tulinäkyvyyden ansiosta. Contura 556 tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja. Valitse sopivin kansimateriaali, luukkuviimeistely ja väri. Löydät pudotusvalikoista juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden! Contura 556 Style on vakiona perinteisellä valurautaluukulla. Halutessasi voit valita G-mallin luukun, joka on valurautarunkoinen luukku mustalla lasiviimeistelyllä.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti

556 mitat

Korkeus (mm) : 1066
Leveys (mm) : 495
Syvyys (mm) : 440
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 104kg
Teho : 3-7kW
Polttopuiden max.pituus : 33cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%

Pyydä tarjous haluamastasi paketista!

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tyhjennä
Takaisin ylös