Planika Fanola biotakan polttoaine 1L

10,00 100,00 

Tyhjennä

Planika Fanola on täysin hajuton ja ekologinen biotakan polttoaine. Polttoaine tehdään kasveista. Voit tilata yhden pullon tai kerralla 12 pullon paketin. Tuotteet voi ostaa kiinteällä rahdilla tai voit noutaa tuotteet  myymälästämme. 

Planika on biotakkojen edelläkävijä

Puolalainen Planika on toteuttanut erilaisia bio- ja sähkötakkoja jo yli 20 vuoden ajan. Planikan arvomaailman keskiössä on ekologisuus ja taistelu ilmasaasteita vastaan. Tarkemmin ottaen idea yrityksestä syntyi kahden turistin Alfred Weilandtin ja Jerry Dabrowskin istuessa nuotion äärellä Australiassa. Kaverukset halusivat luoda nuotiosta välittyvän tunnelman tiloihin, missä perinteinen tuli ole vaihtoehto. Kuukausien tuotekehityksen jälkeen syntyi ensimmäiset Planikan biotakat.

Nykypäivänä Planika on biotakkojen edelläkävijä. Tuotteiden design on hiottu jokaista yksityiskohtaa myöten. Takoissa hyödynnetään uusimpia innovaatioita ja automaatiota, joka tekee tuotteiden käytöstä helppoa ja turvallista. Planikan tuotteita myydään nykyään yli 80 eri maassa ja brändi on suosittu arkkitehtien sekä kuluttajien keskuudessa. Mikäli Planikalle pitäisi etsiä vertauskohtaa esimerkiksi automaailmasta tulisi luksusmerkit Porsche, Ferrari tai vaikkapa Rolls-Royce ensimmäisenä mieleen.

Koko

1KPL, 12KPL laatikko

Tyhjennä
Takaisin ylös