Contura i4 takkasydän

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

2290,00 

Tyhjennä

Contura i4 on takkasydän, jolla saat uutta virtaa vanhaan avotakkaasi. Suuri pystymallinen luukku tarjoaa laajan tulinäkyvyyden ja tehoa sydämestä irtoaa 4 kilowattia. Takkasydän on standardimittainen. Takkasydämen ei tarvitse olla juuri avotakan kokoinen, sillä ympärille jäävää tilaa voidaan peittää siihen suunniteluilla ritilöillä. Takassa on paloilmansäädin, jolla voit helposti säätää tulipesän paloilmaa. Takkaa on saatavilla kahdessa eri mallissa. 3-sivuinen malli on takkasydän ilman alakarmia ja 4-sivuinen on alakarmilla. Katso ero valitsemalla malli. 

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti.

Korkeus (mm) 590

Leveys (mm) 490

Syvyys (mm) 350

Nettopaino (kg) 71

Järjestelmän tehokkuusluokka huonelämmityksessä A

Suurin polttopuun pituus (cm) 25

Suurin lämmitettävä pinta-ala (m²) 90

Energiamerkintä

Teho (kW) 4

Hyötysuhde (%) 81

 

Väri

Harmaa, Musta

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Pelasta vanha avotakka takkasydämellä

Turhauttaako vanhan avotakan kyvyttömyys lämmityksen suhteen? Ärsyttääkö kylmät pakkasaamut mökillä, eikä vanha avotakkakaan auta asiaa? Nouseeko sähkölaskut jo liian korkeaksi…

Tyhjennä
Takaisin ylös