GlammFire THALES biotakka

Product price
(sis. Alv 24%)
Additional options total:
(sis. Alv 24%)
Order total:
(sis. Alv 24%)

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Tarjouspyyntö

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.

Glammfire Thales on biotakka, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Takan alaosa on puolikkaan ympyrän muotoinen ja kokonaisuuden täydentää ylhäältä tuleva “hormi”. Takan kummatkin komponentit pyörivät 360 astetta, joten takan asentoa voi tarvittaessa muuttaa. Automaattinen poltin on helppo sytyttää ja sammuttaa. Teräksestä tehty Thales on todellinen käyntikortti vaikka keskelle omaa olohuonetta tai julkiseen tilaan.

Miksi Glammfire? 

Etsitkö kohteeseesi todellista katseenvangitsijaa? Tulisijaa, joka on pelkästään myös sisustuselementtinä silmiä hivelevä? Mikäli vastasit kyllä, saattaa Glammfire olla sinulle juuri oikea tuotemerkki. Pohjois-Portugalissa vuonna 2008 perustettu Glammfire valmistaa massasta erottuvia tulisijoja uniikeilla yksityiskohdilla. Upean designin lisäksi tuotteet ovat oikeasti käytännöllisiä ja antavat myös tarvittaessa lämpöä.

Yrityksen keskiössä on tuotteiden lisäksi työntekijät, sillä lähes kaikki Glammfiren tulisijat valmistetaan käsityönä. Jokainen tulisija on hiottu täydelliseksi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Glammfire on suosittu brändi myös arkkitehtien keskuudessa ja tuotteita löytyykin useista eri hotelleista, jahdeilta ja muista luksuskohteista. Mikäli Glammfiren valikoimasta ei löydy suoraan sinulle sopivaa tulisijaa, niin mittatilauspalvelu auttaa toteuttamaan juuri haluamasi tulisijan. Glammfire on voittanut vuosien varrella useita eri suunnittelupalkintoja.

 

Materiaali

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Paino (kg)

Teho (kW)

Paloaika (tuntia)

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Yhteistyö Metti Forssell päätyi Planika FLA 3 biotakkaan, mikä on sinun valintasi?

Biotakkojen suosio on kasvanut vuosittain ja erityisesti kysyntä kasvaa usein syksyn ja kylmempien kelien myötä. Biotakoissa kiehtoo niiden tuoma tunnelma…

Takaisin ylös