Hitze Karif

Hitze Karif on moderni ja tyylikäs vapaasti seisova biotakka. Pilarimallinen muotoilu mahdollistaa takan sijoittamisen keskeiselle sijainnille. Tuli näkyy joka suunnasta.

353,70  (sis. Alv 24%)

Hitze Karif on moderni ja tyylikäs vapaasti seisova biotakka. Pilarimallinen muotoilu mahdollistaa takan sijoittamisen keskeiselle sijainnille. Tuli näkyy joka suunnasta. Biotakassa on erityisominaisuutena palamisen voimakkuuden säätömahdollisuus, mikä on harvinaista manuaalisissa biotakoissa. Takalla on painoa 25 kiloa, mikä tekee siitä riittävän vakaan, mutta et myöskään tarvitse kuormausnosturia sen siirtämiseksi. Takkaa voi käyttää ulkona, sisällä, parvekkeella tai vaikkapa terassilla. 

Mikä ihmeen Hitze?

Hitze on puolalainen takkavalmistaja, joka on erikoistunut modernien ja ekologisten takkasydänten, vapaasti seisovien takkojen, biotakkojen, takkatarvikkeiden, sekä ulkotulien valmistukseen. Yritys on tunnettu etenkin monipuolisesta tuotevalikoimastaan ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Hitze on oma brändinsä, joka kuuluu terästeollisuudessa meritoituneeseen STALKO-konserniin.

Hieman edullisemmasta hinnastaan huolimatta Hitzen tulisijat kestävät vertailua erinomaisesti. Kaikki Hitzen takat täyttävät kaikki päästö- ja turvavaatimukset. Voit lukea Hitzen historiasta lisää tästä!

Lataa tuotekortti

Polttoaine: Bioetanoli

Tankin tilavuus: 0, 8 litraa

Polttoaineen kulutus: 0,27 litraa tunnissa

Materiaali: Kattilateräs

Pintakäsittely: Jauhemaalaus (korkeat lämpötilat)

Paino: 25 kg

Mitat: 357x950x357

Takaisin ylös