Hitze Leste

Hitze Leste on vapaasti seisova pilarimallinen biotakka. Takasta näkyy tuli joka suuntaan, joten se on helppo sijoittaa haluttuun paikkaan.

452,00  (sis. Alv 24%)

Noin 2 viikkoa.

Hitze Leste on vapaasti seisova pilarimallinen biotakka. Takasta näkyy tuli joka suuntaan, joten se on helppo sijoittaa haluttuun paikkaan. Takan erityisominaisuus on palamistehokkuuden säätö, jota ei usein manuaalisesta biotakasta löydy.

Teräksestä valmistettu takka kestää käyttöä myös ulkona, terassilla tai vaikkapa parvekkeella. Bioetanoli palaa puhtaasti, joten takka sopii täydellisesti myös sisälle. Ei hormia, ei savua, ei stressiä.

Mikä ihmeen Hitze?

Hitze on puolalainen takkavalmistaja, joka on erikoistunut modernien ja ekologisten takkasydänten, vapaasti seisovien takkojen, biotakkojen, takkatarvikkeiden, sekä ulkotulien valmistukseen. Yritys on tunnettu etenkin monipuolisesta tuotevalikoimastaan ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Hitze on oma brändinsä, joka kuuluu terästeollisuudessa meritoituneeseen STALKO-konserniin.

Hieman edullisemmasta hinnastaan huolimatta Hitzen tulisijat kestävät vertailua erinomaisesti. Kaikki Hitzen takat täyttävät kaikki päästö- ja turvavaatimukset. Voit lukea Hitzen historiasta lisää tästä!

Polttoaine: Bioetanoli

Tankin tilavuus: 0, 8 litraa

Polttoaineen kulutus: 0,27 litraa tunnissa

Materiaali: Kattilateräs

Pintakäsittely: Jauhemaalaus (korkeat lämpötilat)

Paino: 25 kg

Mitat: 357x950x357

Takaisin ylös