Hitze Sahil

Hitze Sahil on tyylikäs ja moderni biotakka. Tuli näkyy takasta kolmeen eri suuntaan ja takka sopiikin parhaiten sijoiteltavaksi suoralle seinälle tai kulmaan.

558,00  (sis. Alv 24%)

Noin 2 viikkoa.

Hitze Sahil on tyylikäs ja moderni biotakka. Tuli näkyy takasta kolmeen eri suuntaan ja takka sopiikin parhaiten sijoiteltavaksi suoralle seinälle tai kulmaan. Erityisominaisuutena tässä takassa on palamistehokkuuden säätö, jota manuaalisesta biotakasta ei usein löydy. Takka painaa 42 kiloa, mikä tekee siitä vakaan ja turvallisen tulisijan.


Mikä ihmeen Hitze?

Hitze on puolalainen takkavalmistaja, joka on erikoistunut modernien ja ekologisten takkasydänten, vapaasti seisovien takkojen, biotakkojen, takkatarvikkeiden, sekä ulkotulien valmistukseen. Yritys on tunnettu etenkin monipuolisesta tuotevalikoimastaan ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Hitze on oma brändinsä, joka kuuluu terästeollisuudessa meritoituneeseen STALKO-konserniin.

Hieman edullisemmasta hinnastaan huolimatta Hitzen tulisijat kestävät vertailua erinomaisesti. Kaikki Hitzen takat täyttävät kaikki päästö- ja turvavaatimukset. Voit lukea Hitzen historiasta lisää tästä!

Polttoaine: Bioetanoli

Tankin tilavuus: 0,6 litraa

Polttoaineen kulutus: 0,23 litraa tunnissa

Materiaali: Kattilateräs

Pintakäsittely: Jauhemaalaus (korkeat lämpötilat)

Paino: 42 kg

Mitat: 450x1886x350

Takaisin ylös