Sähkökiuas Pilari-IKI 6kW

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

695,00 1395,00 

Tyhjennä

Sähkökiukaiden pikkujätti, Pilari-IKI 6kW on yksi IKI-kiukaiden suosituimmista malleista. Kiuas soveltuu 5-9 kuution saunoihin ja pienet turvaetäisyydet mahdollistavat sijoittelun haastavaankin paikkaan. Kiukaan lämmityksestä huolehtivat U-malliset vahvistukset koko kiukaan pituudelta. Kiuas syö kiviä noin sadan kilon edestä, minkä myötä se tarjoaa löylyjä miedoista koviin heittotahdin mukaan. Löylyvalmiiksi kiukaan saa 45-60 minuutissa riippuen saunan kokoluokasta.

Sähkökiuasta voidaan ohjata kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa), erillisellä Finlandia-, UKU GB Wi-Fi, Wave- tai Pro-B2-ohjauskeskuksella.

Mikä IKI-kiuas?

IKI-kiuas on perinteikäs Suomalainen kiuasvalmistaja. Harrastustoimintana alkanut kiukaiden rakentaminen eskaloitui yritystoiminnaksi ja vuonna 1997 perustettiin IKI-kiuas. Yrityksen toiminta on kasvanut vuosittain tasaisesti. Kasvaneesta suosiosta huolimatta IKI-kiuas ei tingi laadustaan, vaan kaikki kiukaat valmistetaan edelleen Suomessa käsityönä. Näin varmistetaan paras mahdollinen laatu. Yrityksen arvostus näkyy referensseissä ja IKI-kiukaiden löylyistä voit nauttia mm. Löylyssä, Flamingo Spa-kylpylässä ja vesiurheilukeskus Laguunissa. Lukemattomien julkisten saunojen lisäksi IKI-kiukaita on toimitettu yli 30 000 yksityiseen saunaan.

Saunan koko
5-9 m³
Max. kivimäärä
100 kg
Korkeus
140 cm
Halkaisija
26 cm
Lämmitysaika
45-60 min
Sulake
3x10A
Kaapeli
5×1,5 mm²
Saunan koko (m3)

Leveys (mm)

Korkeus (mm)

Syvyys (mm)

Tyhjennä
Takaisin ylös