La Nordica Inserto 70 4.0 takkasydän

Tilaustuote. Tarkempi toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

1890,00  (sis. Alv 24%)

70 cm leveä valurautainen puutakkasydän, jossa sisäänrakennetut huoneilmapuhaltimet, jotka siirtävät lämmön pakotetusti huoneeseen. Lämmitetty huoneilma kerätään erillisen peltivaipan sisällä. Hyvät ilmansäädöt, joilla voit vaikuttaa puun palamiseen. Sydämessä automaattinen suoravetopelti, joka aukeaa aina kun tulipesän ovi avataan. Yksi pesällinen palaa useita tunteja. Takkasydän on kasattu elementeistä, joten se kestää hyvin lämmönvaihteluita ja kulutusta. Arinat ja tulipesän tausta ovat vaihdettavissa. Takkasydämen päällä on optiona huonejakoputket, jos takkasydämestä halutaan rakentaa uusi takka huonejaolla. Takkasydämen mukana toimitetaan puhaltimien ohjauslaite, ja sille pinta-asennuskotelo. Luukun kätisyys on vaihdettavissa.

Miksi La Nordica?

La Nordica on vuonna 1968 Italiassa perustettu tulisijavalmistaja. Markkinaosuudeltaan La Nordica on yksi Euroopan suurimmista ja tehtaalta lähtee vuosittain lähes 90 000 tulisijaa. Pitkät perinteet näkyvät La Nordican tulisjoissa ja useissa tuotteissa hyödynnetäänkin käsin valmistettua keramiikkaa kuorimateriaalina. Pääraaka-aineena tulisijoissa käytetään kestävää valurautaa. Kaikki takat testataan huippulaboratoriossa, ja takat on suunniteltu läpäisemään Euroopan vaativimmat laatu- ja päästöstandardit Saksassa. Hyötysuhde ja lämmityskyky on jokaisessa tuotteessa huippuluokkaa. La Nordican tuotteille rekisteröimällä jopa 2+3 vuoden takuu.

Mitat (L x K x S): 695 x 550 x 450 mm
Teho: 7,8 kW
Paino: 142 kg
Tulipesän koko: 415 x 310 x 300 mm
Luukun koko: 565 x 245 mm
Lämmitysala: 223 m³
Hormiliitos: 160 mm päältä
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Tertiaari-ilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 79,1 %
Polttoaineen kulutus: 2,3 kg/h
Savukaasujen keskilämpötila: 293 °C
CO päästöt: 0,056 %
Hiukkaspäästöt: 16 mg/m³ (13% O2)

Suojaetäisyydet:
Taakse: 100 mm
Sivuille: 450 mm
Eteen: 1100 mm

Suoritustasoilmoitus

Paino (kg)

Teho (kW)

Korkeus (mm)

Leveys (mm)

Syvyys (mm)

Väri

Tähän tuotteeseen liittyviä artikkeleita

Inspiraatio Tuotteet Pelasta vanha avotakka takkasydämellä

Turhauttaako vanhan avotakan kyvyttömyys lämmityksen suhteen? Ärsyttääkö kylmät pakkasaamut mökillä, eikä vanha avotakkakaan auta asiaa? Nouseeko sähkölaskut jo liian korkeaksi…

Takaisin ylös